Løsninger

Kompetencefabrikken arbejder grundlæggende ud fra to vinkler på videndeling. Vi hjælper organisationer med at udbygge viden/kompetencer og vi hjælper dem med at håndtere deres viden effektivt (ECM og til dels BPM).

 

Vi har udviklet et sæt værktøjer til videns- og kompetenceudvikling, hvor vi kan håndtere et udviklingsforløb fra den første afdækning af job- og stillingsprofiler til måling af forløbets effekt. Det er her oftest langt mest interesant ud fra et totaløkonomisk perspektiv at se på statistik for hele organisationen.

 

Til håndtering af den samlede viden i organisationen bruger vi den model for ECM, som organisationen AIIM har udviklet. ECM er langt højere grad et spørgsmål om strategi og planlægning af processer og information, end det er teknik. Vores specialer i ECM er disciplinerne "Store" og "Manage".

 

Igennem vores opgaver for IBM og partnere har vi desuden arbejdet med IBMs og partnernes ECM-produkter. Vi kan stå inde for det vi har set, så vi vil her bruge disse løsninger til at give et overblik over, hvilke typer IT-produkter, der kan indgå i en ECM-løsning.

 

                       - ECM-model: AIIM Roadmap                                 - ECM-produkter: IBM ECM

                       - Kompetence-model: Kompetencer                        - ESDH-løsning: GoPro ESDH

 

- Lean VSM: ValueStream Map

 

- Lean SIPOC: SIPOC

 

 
     
    Webdesign: Webbureauet 1101K ©2008